Facebook Demo – Customizer

Järvi-Suomen kylät ry

5 days 8 hours ago

Suomen kylät hakee uutta työntekijää:
maallemuuttoasiamies, vielä ennättää jättää hakemusta

Järvi-Suomen kylät ry

5 days 21 hours ago

Maaseudun nuori - minkälaista elämää haluan elää vuonna 2040? Millaiselta asuinympäristöni tulisi näyttää? Minkälaista ruokaa me tulevaisuudessa syömme? Muuttaako ilmastonmuutos suomalaista maaseutua ja sen elinkeinoja? Miten luonto voi vuonna 2040? Tule luomaan unelmiesi tulevaisuutta ja maaseutua maaseutuverkoston virtuaaliseen työpajaan lauantaina 16. tammikuuta.

Työpaja on kaksiosainen: aamupäivällä rakennamme toiveidemme tulevaisuuden Minecraft-pelimaailmassa ja iltapäivällä etsimme ratkaisuja toivotun tulevaisuuden saavuttamiseksi ryhmäkeskusteluissa.

www.maaseutu.fi/nuoria-kutsutaan-rakentamaan-unelmiensa-tulevaisuutta

Järvi-Suomen kylät ry

1 week 22 hours ago

Kylien tilaamat kyläpostikortit ovat perillä.

Järvi-Suomen kylät ry

1 week 2 days ago

Lähde mukaan kylien digitukihenkilökoulutukseen. Haluatko oppia lisää esim. median tuottamisesta verkkoon tai etäpalavereiden järjestämisestä sekä toimia tukena muille alueesi järjestötoimijoille? Koulutus aloitetaan huhtikuussa, jos hankkeelle myönnetään rahoitus. Koulutus kestää noin 36 tuntia sekä lähi- että etäkoulutuksena. Alustavat ilmoittautumiset tammikuun puoleen väliin mennessä sähköpostilla posti@jasky.fi tai puhelimella 045 222 0585. Tule mukaan rakentamaan uutta!

Järvi-Suomen kylät ry

1 week 2 days ago

Uusi laki myöntää tukea myös vapaa-ajan asuntojen liittämiseen laajakaistaverkkoihin.

www.lvm.fi/-/laajakaistarakentamisen-tukea-koskeva-laki-voimaan-1248896?fbclid=IwAR3q5Zgsd4dQ0ElLD94DAw1m7WaYRcO1xIkwswyYsEo4L8QECOrxre2L9e8

Järvi-Suomen kylät ry

1 week 2 days ago

Maaseutu on monen yrittäjän ja työntekijän haaveissa. Järjestöt MTK, Suomen Kylät ja ProAgria Keskusten Liitto havahtuivat vuonna 2018 siihen, ettei kukaan ole ottanut maaseudun työllistämistä omakseen. Ajatus yhteisestä yhtiöstä syntyi.

Koronakriisi loi nopean tarpeen, kausityövoimapula vyöryi mediasta kaikkien tietoon. Ratkaisijoita kaivattiin ja Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy syntyi. Yhtiö etsi tuhansia poikkeustekijöitä kotimaasta ja lennätti tuhansia tekijöitä ulkomailta.

Yhtiön halu auttaa on suuri. Yritykset menestyvät ja työntekijät löytävät työpaikkansa.

Ehkä entistä useampi suomalainen onnistuu toteuttamaan unelmansa ja työllistyy suomalaisella maaseudulla.

Maaseudulla on mahdollisuus hyvään elämään. Haluamme toteuttaa unelmat elämästä ja työstä maaseudulla sekä mahdollistaa maaseudun kestävän kasvun.

Tavoitat meidät ympäri Suomen. Löydät paikalliset asiantuntijamme 18.1. alkaen kotisivuiltamme.

Järvi-Suomen kylät ry

1 week 3 days ago

Järvi-Suomen kylät ry

3 weeks 2 days ago

Järvi-Suomen kylät ry

3 weeks 6 days ago

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt seurantaloja ylläpitäville yhteisöille yhteensä 2 300 000 euroa seurantalojen ylläpitokustannusten kattamiseen ns. korona-avustuksina. Avustuksilla halutaan tukea seurantaloja ylläpitävien yhteisöjen toimintaedellytyksiä ja toiminnan jatkuvuutta.

Myönnetyt avustukset näkyvät täältä (viimeinen pudotusvalikko alhaalla): minedu.fi/-/korona-avustus-seurantaloja-yllapitaville-yhteisoille

Järvi-Suomen kylät ry

3 weeks 6 days ago

Hieno uutinen! Saiko teidän seurantalonne korona-avustusta toteutumattomista toiminnoista tulematta tulleiden tulojen kattamiseen ja julkisen rakennuksen ylläpitoon?

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.